Un excompany de Rosa Peral, agent acusada de carbonitzar el seu xicot, assegura que és «la dona més tòxica» que ha conegut

A més, explica que Rosa sempre juga amb l'interès sexual dels homes

 

'El programa de Ana Rosa' ha pogut parlar amb un noi que va ser parella de Rosa Peral, la guàrdia urbana de Barcelona que està involucrada, juntament amb un altre agent, en l'assassinat del seu xicot, també guàrdia. Fa uns dies, es va trobar el seu cos carbonitzat prop del pantà de Foix, de Barcelona, i s'ha sabut que el mateix agent hauria fet xantatge a Rosa després de descobrir que tenia una amant. Aquest noi explica que Rosa sempre ha estat una dona molt «manipuladora» i «contaminant»: «Sempre seduïa als homes encara que no volguessin estar amb ella i, quan ho aconseguia, els mantenia a distància». Per l'excompany de Rosa, ella ha estat «la dona més tòxica que ha conegut» mai.


A més, destaca la diferència que existeix entre la Rosa amiga i la Rosa parella, que defineix com «un àngel i un dimoni». L'home explica que Rosa ha aconseguit que els homes es tornin bojos per ella, jugant amb l'«interès sexual» que despertava en ells. Finalment, confessa que no li estranyaria que Pedro i Albert tinguessin una discussió per gelosia per culpa d'ella i que se'ls hagi escapat de les mans.
Comentaris

envia el comentari