Punxen les rodes del cotxe de l'alcalde del Vendrell

Martí Carnicer ja ha afirmat que ho denunciarà a la policia
El cotxe, sense les quatre rodes. | Cedida

 

El cotxe de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha aparegut aquest matí amb dues rodes punxades, quan estava aparcat en un cèntric carrer de la ciutat. El mateix Carnicer ha confirmat a aquest mitjà que les dues rodes estaven punxades, després que el seu mecànic les hagués tret per reparar-les. Carnicer ha avançat que denunciarà els fets a la policia municipal. El succés ha deixat una imatge curiosa, ja que el vehicle ha quedat sense les quatre rodes aparcat al mig del carrer. L'alcalde ha apuntat que era la manera més senzilla de reparar les rodes. A causa d'aquest succés, Carnicer ha hagut de desplaçar-se amb un altre cotxe a Amposta, on tenia una reunió al migdia. 
Comentaris
ciudadano
Como les gusta adornar... aparcado sin las 4 ruedas en medio de la calle, cuando en realidad solo le faltaban 2 y estaba aparcado junto a la acera... en fin, todo lo venden igual
1
otro perjudicado
A mi coche también le pincharón dos ruedas y no ha salido en la prensa. Que curioso No. Pais de la farandula. No he ído a la policiía ha denunciarlo.
1
Paco
Ciudadano, le han quitado las 4 ruedas, enterate antes de hablar...
0
mixa
Molt malament pel qui hagi punxat les rodes i molt malament per ocupar les poques plaçes (1 pels minusvalits i 1 per l'Alcalde) d'aparcament al Carrer de les 4 fonts.
0

envia el comentari