Provoca un accident al Vendrell i roba l'ambulància que va parar per atendre'l

El lladre va tenir una altra topada quan fugia amb el vehicle

Tarda nit de reis accidentada al Vendrell. Aquest dijous, 5 de gener, cap a les set de la tarda, un vehicle va envair el carril contrari a l'N-340, al tram entre l'hospital del Vendrell i la gasolinera de Bellvei, i va xocar contra un camió. L'impacte va deixar el turisme destrossat. En aquell moment, un conductor d'ambulància que passava per la zona, sense estar de servei, va parar per auxiliar els possibles ferits. 

 

  

 

 

 


En veure que el conductor del camió estava il·lès, es va apropar al cotxe per comprovar l'estat de l'altre conductor, però mentre intentava localitzar-lo, va veure com l'ambulància es movia. El conductor del vehicle, va aprofitar la distracció de l'accident per robar el vehicle d'assistència. Però metres més endavant, va topar amb un altre turisme i es va donar a la fuga, deixant-ne ferida la conductora, que va haver de ser traslladada a l'Hospital de Santa Tecla.

 

Quan el lladre va arribar fins a la rotonda de Les Mates del Vendrell, va decidir abandonar l'ambulància i fugir a peu. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació sobre el succés, i de moment estan intentant localitzar el lladre de l'ambulància, que segons algunes hipotesis podria patir un desequilibri mental.
Comentaris

envia el comentari