Els passatgers d'un Talgo han estat més de tres hores parats a Cunit per un atropellament mortal

La circulació de combois entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova s'ha tallat per poder fer l'aixecament judicial del cadàver
Un tren de Rodalies, a l'estació de Cunit. | BP Diari

 

Els passatgers d'un Talgo que feia el recorregut Cartagena — Barcelona han estat més de tres hores parats a Cunit aquest diumenge per un atropellament mortal. El sinistre, en el qual s'hi ha vist implicat aquest comboi, ha passat poc després de dos quarts de nou de la nit i com a mesura preventiva s'ha tallat durant més de dues hores la circulació de trens entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú per poder fer l'aixecament judicial del cadàver. La incidència ha provocat retards importants a diversos combois de les línies R2Sud, R13, R14, R15 i R16 de Rodalies. Entre els trens que han acumulat més retards hi ha un comboi de l'R15 que ha sortit de l'Estació de França de Barcelona a les 19.43 hores i que ha estat aturat a Cunit fins a les 23.55 hores. Protecció Civil ha desactivat la prealerta del Ferrocat cap a tres quarts de dotze de la nit.

 
Comentaris
iuanita
es triste que totes les semanes hay accidents a les vies del tren i parlen del retras que comporten i de les victimes no diuen res , perque ?????
0
Persona
No diuen res de la víctima perque haurà estat un suicidi i no es pot fer notícia . Fins no esclarir els motius és més prudent no donar més informació.
0

envia el comentari