El policia carbonitzat hauria fet xantatge a la seva parella després de descobrir que tenia un amant

Els acusats de matar el seu company tenen relació amb la mort d'un manter a Montjuïc l'any 2014
Els acusats d'assassinar un guàrdia urbà de Barcelona | CEDIDA.

 

L'agent de policia que va morir carbonitzat i que van trobar al costat del pantà de Foix, a l'Alt Penedès, hauria descobert que la seva parella tenia un amant i l'hauria amenaçat en fer públic que tots dos van estar implicats en la mort d'un manter mort a Montjuïc l'any 2014. Aquesta és la principal hipòtesi dels investigadors, que creuen que podria ser el mòbil del crim segons ha avançat 'el Nacional'.


La mort del manter a Montjuïc el 2014 es va arxivar perquè no es va poder demostrar que els dos guàrdies urbans en fossin responsables, ja que les proves apuntaven que la víctima va caure per un penya-segat mentre fugia d'un control policial. Segons les investigacions, el manter va agredir Rosa Peral i li va fer un tall, i juntament amb Alberto López, l'altre policia detingut pel crim, eren els dos policies que estaven prop del manter quan va succeir l'accident. Tot i que no es va poder comprovar la seva implicació en l'accident, les sospites dels agents han tornat a créixer després de l'assassinat del guàrdia urbà de Barcelona, ja que sembla que ell coneixia la implicació dels agents i estava fent xantatge a la seva parella. Segons explica el citat mitjà, Pedro Rodríguez sabia que Rosa tenia un amant i amenaçava d'explicar el cas del manter com una mesura perquè tornés amb ell.

 

La magistrada del jutjat d'instrucció 8 de Vilanova i la Geltrú va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per als dos agents, Peral i López, de la Guàrdia Urbana de Barcelona detinguts en relació a la mort del seu company. Cal recordar que Peral va anar a l'enterrament del seu company i que dies després del crim es va canviar la foto del Facebook i va posar una imatge amb la víctima. López, en canvi, es va rapar tot per no deixar rastre i perquè cap cabell es barregés amb el cos del mort, i fins i tot va fer broma del crim amb un amic seu dient que havia estat ell l'assassí. A una altra amiga li va explicar, com a broma, com s'havia desfet del cadàver.
Comentaris

envia el comentari