Dues explosions cremen una casa de Segur de Calafell amb plantes de marihuana

La deflagració no ha causat ferits
S'han registrat dues explosions en una casa de Segur de Calafell. | Cedida

 

Un immoble de dues plantes de l'avinguda Marca Hispànica de Segur de Calafell ha patit un incendi aquest dimecres a la tarda, causat per dues explosions. A la casa s'hi ha localitzat una desena de plantes de marihuana. En declaracions als mitjans, l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha explicat que els veïns s'han vist alertats per dues petites explosions que s'han produït mentre el propietari de la casa estaria aplicant un tractament químic a les plantes. Tot sembla indicar que l'home cultivava la droga per a autoconsum. Com a conseqüència de les deflagracions, s'ha originat un foc que ha afectat el soterrani de l'habitatge, però que no ha ocasionat ferits. L'avís s'ha rebut poc abans de les cinc de la tarda i els Bombers han donat el foc per apagat poc abans de tres quarts de nou de la nit.


La Policia Local de Calafell s'ha fet càrrec de la investigació. Aquest succés es produeix un mes després de l'incident registrat el passat 14 de maig, també en una urbanització de Segur de Calafell, quan dos joves que manipulaven productes químics van resultar ferits en l'explosió d'un immoble ocupat on hi tenien 200 plantes de marihuana. Després d'aquell incident, l'alcalde, Ramon Ferré, va denunciar que les urbanitzacions s'han convertit en el «lloc ideal» per amagar grans plantacions interiors de marihuana.

 

Aquest dimecres, Ferré ha tornat a fer una crida ciutadana perquè els veïns els ajudin a detectar qualsevol tipus de plantació i estiguin amatents a «conductes sospitoses, xemeneies o consums elevats de llum». Així mateix, el govern municipal vol abordar la regulació dels clubs cannàbics del municipi, atès que els joves ferits en l'explosió del 14 de maig havien obtingut una llicència i cultivaven la droga per al futur local que volien obrir a la població.

 

 

S'han registrat dues explosions en una casa de Segur de Calafell. | Cedida

 

 
 

S'han registrat dues explosions en una casa de Segur de Calafell. | Cedida


Comentaris
José Luis
Si me pueden decir donde ha sido el siniestro gracias
0
XXXX
Qui pagarà la factura del bombers?
0

envia el comentari