PxC denuncia un increment del top manta a Coma-ruga durant la Setmana Santa

Veuen impunitat dels manters i reclamen un operatiu de cara a l'estiu
Manters al passeig marítim de Coma-ruga, durant la Setmana Santa. | PxC

 

Plataforma per Catalunya (PxC) ha lamentat l'increment de venedors del top manta que s'ha registrat durant aquesta Setmana Santa al Passeig Marítim de Coma-ruga. Tal com ja va avançar aquest mitjà, l'arribada de la temporada alta ha comportat el retorn d'aquests venedors al passeig, en un nombre que ha oscil·lat entre els 30 i els 50, arribant al punt de màxima activitat entre el divendres Sant i el dilluns de Pasqua. Això ha comportat les queixes dels venedors de la zona del passeig, i la crítica de PxC, que ho veu com «un presagi per un desastrós estiu pel comerç legalment establert». 


Per això PxC demana que en els pròxims dos mesos s'estructuri «un operatiu efectiu» de cara a l'estiu, i que, si no ho fan, acusaran de «desistiment de funcions a Policia Local, Mossos i dirigents polítics». El partit afegeix que els manters han actuat «amb tota impunitat i amb una pèrdua de respecte flagrant envers els cossos de seguretat, essent esfereïdor veure com patrullaven les parelles de policies o Mossos pel davant de les paradetes sense que els manters ni tan sols es belluguessin del lloc, sabedors que no els importunarien ni amb detencions ni requisant el gènere il·legal i fraudulent».

 

Des del govern, fa dues setmanes, ja es va apuntar que es mantenia el dispositiu que els últims anys havia donat un resultat acceptable, consistent en patrulles mixtes de Policia i Mossos, i controlant l'arribada d'aquests a les estacions de tren. 
Comentaris
mixa
El top manta no només hi es per l'estiu o Setmana Santa i es tot l'any i l'Ajuntament no fa res. Algú s'extranya dons que Coma-ruga es vulgui independitzar?
0
Lluis
Els comerciants de Coma-ruga han de deixar de pagar impostos i no contractar ningú .que ho facin els manters
0

envia el comentari