Les escoles bressol del Vendrell fan les jornades de portes obertes

Ja són oficials també les dates de preinscripcions
Una escola bressol del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Ja són oficials les dates de les jornades de portes obertes i del període de preinscripcions per a les escoles bressol del Vendrell. Les portes obertes es faran els dos primers caps de setmana de maig. El dissabte 6 de maig seran a les escoles Ralet Ralet, Botafoc i El Riuet, de deu a una del matí. El divendres 12 de maig les farà l'escola bressol Mestral, de sis a nou de la tarda, mentre que el dissabte 13 de maig serà el torn de l'escola El Puig, de deu a una del matí. 


Pel que fa a les preinscripcions, l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) del Vendrell atendrà les peticions a partir del 15 de maig i fins al divendres dia 19. En el termini d'una setmana, els pares i mares que tinguin a càrrec seu infants de 0 a 3 anys podran triar entre les cinc escoles bressol municipals del Vendrell i preinscriure-hi els infants. Els impresos per formalitzar les preinscripcions i la informació necessària per fer-ho ja estan disponibles tant a l'OME (la Rambla, 24), com a cadascuna de les escoles bressol municipals i al web www.elvendrelleduca.cat.

 

L'entrega de l'imprès i la documentació necessària (còpia i original del DNI del responsable, del llibre de família i de la Targeta Sanitària Individual del nen) es podrà fer a l'OME fins al 19 de maig. Un cop tancada la preinscripció, el 26 de maig es publicaran les llistes provisionals amb la baremació i els dies 29 i 30 de maig es podrà presentar una reclamació a l'OME en cas de no estar d'acord amb la puntuació obtinguda. El 7 de juny es publicarà la llista definitiva i la matriculació es podrà tramitar finalment del 12 al 16 de juny, tal com estableix el calendari oficial de matriculacions aprovat pel departament d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell.


Les escoles bressol municipals són un total de cinc, El Puig (c/ Ramon d'Abadal, 1), Ralet Ralet (c/ Ribera d'Ebre, 13), Mestral (c/ Conflent, 111), Botafoc (avinguda Baix Penedès, 90-96) i El Riuet de Coma-ruga (c/ Ocells, s/n).Comentaris

envia el comentari