L'Arrosseria de Cunit triomfa al programa 'Joc de Cartes' de TV3

El restaurant cunitenc supera a La Cuina de la Marga, del Vendrell, i el Picnic Platja de Torredembarra
Carme García i Andreu Ruíz, al costat d'Àlex Hellín i Mònica Orpí, en una imatge del 'Joc de Cartes'. | Televisió de Catalunya

 

El restaurant L'Arrosseria de Cunit s'ha erigit en el guanyador al programa 'Joc de cartes' de TV3 d'aquest dijous 10 d'agost, en el qual competia amb dos altres locals de la zona, La Cuina de la Marga de Sant Salvador (el Vendrell) i el Picnic Platja de Torredembarra, per veure quin era «el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada». El restaurant que regenten Carme García i Andreu Ruiz, situat al Passeig Marítim de Cunit, ha estat el més ben valorat entre els participants, una puntuació que ha estat confirmada pels punts del presentador del programa, el cuiner Marc Ribas. En segon lloc ha quedat el restaurant La Cuina de la Marga, situat al Passeig Joan Reventós de Sant Salvador, al Vendrell, mentre que en tercer lloc s'ha situat el Picnic Platja de Torredembarra. 


Els tres participants van degustar els millors plats de la cuina vora el mar, valorant també la ubicació, el servei i el preu dels tres restaurants. L'Arrosseria va rebre una valoració de 8,1, que es va enfilar fins als 8,4 punts amb el vot del presentador.  La Cuina de la Marga, per la seva banda, va treure una nota final de 7,4, i el Picnic Platja, de 7,1. El restaurant cunitenc es va endur els 3.000 euros del premi, a més del títol de 'Millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada'. Podeu veure el programa en aquest enllaç.
Comentaris
ppet
Per superar a "La cuina de la Marga" no cal fer gaire esforç.
1
torrenc
pues ves que no hi ha restaurants molt millors que aquests que donen a les platjes de la costa daurada. I bastants.
2

envia el comentari