Kiabi crearà fins a 400 llocs de feina a la Bisbal del Penedès

La companyia francesa ocuparà una de les naus del Prologis Park Penedés
Kiabi oferirà fins a 400 llocs de treball a la Bisbal | Cedida

 

Kiabi crearà entre 300 i 400 nous llocs de feina al nou centre logístic que es crearà a la Bisbal del Penedès segons ha avançat el diari 'Expansión'. La xifra concreta dependrà del grau d'automatització que tingui les noves instal·lacions. Prologis Park Penedès serà gestionat per ID Logistic, que invertirà 45 milions d'euros al complex, que tindrà dues grans naus que sumaran uns 80.000 m². Una d'elles, de 53.000 m², serà ocupada per la companyia de roba francesa, mentre que per l'altra, de 26.500 m², encara s'està buscant una empresa que l'ocupi.


El centre logístic es situarà als terrenys que es troben al costat del Corte Inglés, empresa que actualment dóna feina a prop de 30 treballadors, però amb la previsió d'augmentar la producció i arribar als 70 treballadors. 
Comentaris
Jose antonio
0
Xavi
Si en el corte Ingles de la bisbal ya son unos explotadores que te hacen recuperar la media hora del bocadillo y te tienen en practicas sin firmar contrato durante 3 días, no me quiero imaginar como será kiabi que tiene precios bajos en sus tiendas
0
salva
Venga, apuestas....799 e mensuales sin pagas, turno americano, descuento del bocata látigo y calladito que mañana no vienes.
0
Judit
Mentre la gent continuï comprant en aquestes botigues, seguiran les condiciones precàries, i ja no aqui en la fabricació dels seus productes...
0

envia el comentari