El Vendrell posa els primers aparells bio saludables a Coma-ruga i Sant Salvador

Van ser les opcions escollides al procés participatiu del passat novembre
Els nous aparells bio saludables que s'han posat al parc Tabaris. | Ajuntament del Vendrell

 

En compliment dels acords i del resultat del procés participatiu que es va dur a terme el passat mes de novembre a les platges del Vendrell, el passat dimecres van quedar instal·lats els primers circuits d'aparells bio saludables al Tabaris i al jardinet de l'avinguda Imperial Tarraco de Coma-ruga, així com al parc de petanca de l'avinguda Parlament de Catalunya, a Sant Salvador. Durant aquest trimestre, des de la regidoria de Participació Ciutadana s'han mantingut converses amb les diverses associacions de veïns de les platges per determinar les ubicacions dels circuits i per informar-les dels processos d'execució.


Ara resta pendent la instal·lació de tres circuits d'aparells esportius més, que han de col·locar-se a sobre de la sorra, un a l'inici de l'avinguda Generalitat de Coma-ruga, un altre a l'altura de la plaça de Sant Salvador i un altre davant la plaça del Pessebre. Per fer-ho, des de l'Ajuntament s'està a l'espera que el Ministeri de Costes autoritzi aquestes instal·lacions. De fet, la voluntat era instal·lar-les totes alhora, i tot i esperar fins al termini màxim previst de Setmana Santa, encara no ha arribat el permís del Ministeri i per això s'ha optat per instal·lar la resta.

 

D'altra banda, hi ha altres acords del procés participatiu que ja s'han pogut executar, com la millora del pas subterrani per a vianants del carrer de l'Estació de Coma-ruga. Al desembre ja es va poder dotar d'il·luminació, tot i que en aquest sentit, s'està a l'espera del permís de Renfe per poder instal·lar-hi una nova instal·lació elèctrica que permeti il·luminar el pas de manera fixa. Sobre aquest espai, i a petició de les associacions de veïns, també s'ha encarregat a un grafiter el dibuix d'un 'skyline' a l'interior del pas, per contribuir a mantenir les parets netes. Aquests treballs s'han previst pel 22 d'abril, evitant així haver de tancar el pas durant els dies de vacances de Setmana Santa.

 

Els aparells a l'avinguda Imperial Tarraco. | Ajuntament del Vendrell

 


Pel que fa a les actuacions aprovades pel Francàs, la col·locació de papereres, panells informatius i senyalització del barri ja està en marxa, d'acord amb les ubicacions proposades amb l'associació de veïns Millorem el Francàs. També s'han dut a terme les tasques de manteniment del pas per sota la via entre el ccarrer de Joan Puig i Ferreter i el passeig Marítim per evitar que s'hi entolli l'aigua, després que el mes de març arribés el permís d'Adif per poder fer l'actuació. A Sant Salvador també s'ha realitzat el manteniment del parc infantil de l'Ermita.Comentaris
ppet
D'aqui cuatre dies tots rovellats i espatllats, quin malbaratament de recursos.
0

envia el comentari