El mafiós detingut al Vendrell va eludir la presó perquè tenia priapisme

Li havien canviat la presó per arrest domiciliari, però es va escapar
Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home al Vendrell. | Mossos d'Esquadra.

 

El ciutadà italià detingut aquest dimarts al Vendrell i que està relacionat amb la màfia del clan dels Ndrangheta va eludir la presó a Itàlia perquè patia de priapisme, que és una erecció mantinguda i dolorosa, segons informa avui El Periódico de Catalunya. L'home havia estat condemnat el 2010 a més de 30 anys de presó per tràfic de drogues cap al nord d'Itàlia i Barcelona, però se li havia canviat la presó per arrest domiciliari per patir aquesta malaltia. Quan estava en arrest domiciliari es va escapar i la policia italiana l'estava cercant fins que ahir el van detenir, en col·laboració amb els Mossos, al Vendrell.  

 

El Periódico explica que l'home havia estat detingut el 2009, i que es va presentar davant la jutgessa amb gel a les parts íntimes pel dolor que li provocava el priapisme, aparentment causat pel consum de drogues. Els metges van certificar el mal, amb el qual el tribunal va decidir que passés a arrest domiciliari. D'allí va fugir. Les policies italiana i catalana feia temps que li seguien la pista, sobretot des del mes de setembre, en què havien certificat que membres de la seva família eren al Vendrell.

 

El fiscal de Milà ha confirmat que l'home tenia el telèfon punxat des d'Itàlia, raó per la qual es van poder interceptar diverses trucades que va fer aquestes festes de Nadal al seu país. Finalment, els agents van passar a l'acció el passat dimarts, detenint l'home a prop del xalet on vivia en una urbanització del Vendrell.

 

  
Comentaris

envia el comentari