Cunit celebra que el LocalTIC s'hagi postulat «com un referent»

La segona edició va reunir a més de 300 persones entre ponents, patrocinadors, entitats i organismes públics i privats
Concepción Campos Acuña fent la conferència magistral d'obertura del LocalTIC. | BP Diari

 

El segon Congrés LocalTIC de Cunit, que es va celebrar els dies 11 i 12 de maig a l'Hotel Sercotel de Cunit, va complir amb els objectius que s'havien marcat, segons l'Ajuntament. Amb un destacat i notable suport institucional i per part d'empreses, va ser un punt de trobada d'experiències en innovació tecnològica on es van reunir gairebé 300 persones. Xavier Salvadó, regidor de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l'Ajuntament de Cunit, afirma que la regidoria està «satisfeta perquè s'ha complert l'objectiu que el congrés fos un espai de relació i d'oportunitats en el qual administracions i empreses especialitzades tinguessin un contacte directe i poguessin compartir experiències i descobrir noves eines per a millorar els recursos municipals».


Salvadó també destaca «haver comptat amb el suport privat, perquè és un bon exemple de la necessària col·laboració publico-privada per a tirar endavant projectes necessaris per a les administracions». Aquests dies, la regidoria TIC està elaborant els informes de valoració i de les conclusions del Congrés, així com tot el material de retorn i la publicació del material audiovisual, sonor i gràfic a la web del Congrés. Des de la regidoria TIC de l'Ajuntament de Cunit volen agrair «la implicació, el suport i les aportacions de tots els agents que han fet possible la segona edició d'aquest esdeveniment i que s'hagi postulat com a referent».

 

Amb quatre conferències magistrals, a càrrec de Concepción Campos, Víctor Almonacid , Xesco Espar i Manel Reyes, el LocalTIC 2017 ha valorat experiències que s'han compartit entre el sector públic i el privat. Aquesta segona experiència ha comptat amb tres patrocinadors més que l'edició del 2016, en total dotze empreses que han donat suport a la seva organització, a qui l'Ajuntament de Cunit agraeix les seves aportacions en forma de diversos tipus de patrocinis. El patrocinador Platí ha estat esPublico, els patrocinadors Or han estat Firmaprofessional, ENE i Vidsigner Patrocinadors. Els patrocinadors Plata han estat Spai Innova i Canon, mentre que els patrocinadors Bronze han  estat Arcserve, Control Group, Ambiser, Infordisa, Spica i Informàtica Corporativa Catalana.
Comentaris

envia el comentari