La JNC critica que el portaveu de la Xarxa Vendrellenca tingui càrrecs dins d'ERC

Creuen que s'utilitza «de forma partidista les associacions de veïns per treure'n benefici polític»
Antonio García, a la dreta, és portaveu de la Xarxa Vendrellenca. | BP Diari

 

Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del Vendrell ha denunciat en un comunicat que «alguns dels membres de la Xarxa Vendrellenca mantinguin càrrecs polítics a la direcció d'ERC del Vendrell i a la vegada, siguin els únics portaveus visibles de la plataforma». Per la JNC, «si aquesta és transversal i arriba a diverses associacions, creiem que són elles les que han de tenir veu i no una única persona amb una vinculació política clara i notòria». 


Des de la JNC demanen «que es deixi d'utilitzar de forma partidista les associacions de veïns per treure'n benefici polític i no s'instrumentalitzin les agrupacions veïnals, desvirtuant així la bona tasca que fan». Finalment, la JNC valora «molt positivament la feina feta fins ara a l'àrea de Participació Ciutadana, on s'han engegat, els Regidors als Barris, els pressupostos participatius i també l'enquesta pel futur parc del Botafoc, amb una molt bona participació per part de tots els vendrellencs i vendrellenques».
Comentaris
Manu
Aquest element és be conegut per el tacat que vol parasitar ERC perquè l'endollin en algun lloc i per això utilisara a qui sigui
1

envia el comentari