«Eva Mata s'havia convertit en una 'pedra a la sabata' del govern»

Plataforma per Catalunya s’ha posicionat a favor de la regidora davant la seva expulsió de l’Equip de govern
Imatge d'arxiu d'August Armengol (PxC) | BP Diari

 

Arran de l’expulsió d’Eva Mata (ERC), l’Equip de govern es queda amb vuit regidors mentre que tretze estaran a l’oposició. En aquest sentit, Plataforma per Catalunya afirma que aquest és un «factor d’inestabilitat política per al Consistori ja que queda en situació precària» i que, d’aquesta manera, el govern de Martí Carnicer queda «més feble». Respecte a la decisió que s’ha pres, el grup municipal ha destacat el paper de Mata com a «’pedra a la sabata’ del govern, per la seva honestedat i per la seva coherència amb les seves conviccions. No solament per la seva voluntat de remunicipalitzar allò que estava privatitzat o externalitzat dins dels seus departaments i que no se sap a qui beneficia sinó que volem recordar l'episodi d'ara fa un any al desembre de 2015 en què ella i els seus companys d'ERC van amenaçar d'escarbar en les 'irregularitats' i en qui havia ficat 'la mà a la caixa' a l'Ajuntament amenaçant de portar-ho a la Fiscalia Anticorrupció».


PxC ha posat l’accent en la professionalitat d’Eva Mata, extraient-se de les diferències ideològiques entre els dos partits: «valorem a la regidora Eva Mata com una persona treballadora, comunicativa i sobretot fidel a les seves idees (...)en el darrer ple ella va ser coherent amb ERC i amb el seu programa no votant a favor de la privatització de l'aigua, així com els seus projectes de remunicipalització de la neteja viària, de la recollida d'escombraries o pel que fa al cementiri». D’altra banda, el grup municipal també ha volgut posar de manifest que «els avenços que ella havia aconseguit en la renaturalització de l'espai natural de les Madrigueres mai cap regidor de Medi Ambient els havia assolit mai fins ara i temem que amb la seva marxa es torni a paralitzar el projecte».

 

Finalment, Plataforma per Catalunya ha sentenciat que « l'establishment instal·lat en el poder al Vendrell des de fa 37 anys personificat en el PSC i Convergència, una persona amb vocació de servei públic i aliena als xanxullos i als negocis privats de la cosa pública, francament, no els ha interessat i se n'han desfet injusta i descaradament».
Comentaris

envia el comentari