El PP del Vendrell presentarà una moció contra la turismofòbia

Creuen que cal revisar el conveni pel qual l'Ajuntament cedeix un local a Arran
Jero Merino i Miguel Àngel Cilleruelo, del PP del Vendrell. | BP Diari

 

El grup municipal del PP a l'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que al pròxim ple presentarà una moció «en contra de la turismofòbia al Baix Penedès», vinculant-ho amb «les darreres agressions vandàliques a Catalunya per grups radicals adscrits a l’extrema esquerra, a instal·lacions, vehicles, establiments i altres estructures vinculades amb el turisme». Els populars afirmen que el turisme és «el motor més important de l'economia local» i suposa «un percentatge cabdal del PIB del nostre municipi». Per això a la moció es rebutja «qualsevol acte, iniciativa o agressió feta contra el sector turístic responent, si escau, amb la màxima contundència i amb l'aplicació dels procediments sancionadors que calgui». El PP també critica la «manca de posicionament de l'alcalde, Martí Carnicer» i recorda que Arran té un local al municipi —el de La Trinxera—, apuntant que «caldria revisar el conveni».
Comentaris
amadeus
I per això cobren -paguem- a aquesta colla de farts del PP. Apa Alcalde i gent del govern apugeu-els-hi una mica més el sou i així ja us votaran també els pressupostos de l'any vinent.
1
ppet
El Sr. Merino es del PP `perque ja no hi ha un partit mes a la extremadreta. El nivell de vendrellenc ha de ser molt baix dons no el coneixen ni a Casablanca.
2
Amosis
Aquest senyor va dir en l'últim ple que posaria l'ajuntament en ordre. " Sr. Merino estoy con usted ". El que va dir ho ha de complir és l'acta de la Sra Secretaria. " a por ellos oe, a por ellos , oe ".
1

envia el comentari