Calafell dóna suport als ajuntaments investigats per l'Audiència Nacional

S'aprova la moció de la CUP davant l'enuig de Ciutadans

Els regidors de la CUP, al costat del regidor de Ciutadans, al ple de Calafell. Foto: M.G.

 

L'Ajuntament de Calafell va aprovar aquest dilluns en ple municipal una moció de la CUP per donar suport als ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional i al dret a decidir. L’acord mostra el suport de l’Ajuntament de Calafell als 300 consistoris que han aprovat una moció de suport a la declaració de desobediència del Parlament de Catalunya, i a les persones que puguin ser encausades o citades a declarar.

 

La moció es va poder tirar endavant amb els 13 vots a favor de CDC, la CUP, ERC, UAM i el regidor no adscrit. Els dos regidors del PP i el de Ciutadans hi van votar en contra, mentre que els 5 del PSC es van abstenir. El suport a la moció va causar l'enuig del regidor de Ciutadans, José Manuel Tejedor, que va lamentar que «els partits separatistes amb representació al consistori prioritzin el separatisme en lloc d'impulsar polítiques socials en benefici dels veïns».

 

Recordem que el regidor de C's dona suport extern al govern de PSC, PP i UAM, després de signar un acord en el qual s'acordava minimitzar les decisions de caracter sobiranista al consistori. Tot i això, l'Ajuntament de Calafell ja va aprovar el passat octubre l'entrada a l'AMI, i ha donat suport ara als ajuntaments investigats per l'Audiència. 

 

 
Comentaris

envia el comentari