El 'Benvinguts a Pagès' supera les xifres de visitants de la primera edició al Baix Penedès

Una seixantena de persones van participar a les activitats de la comarca
Visitants al celler Mas Perdut de Santa Oliva. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 

Una seixantena de persones van participar el primer cap de setmana d'aquest mes de la iniciativa 'Benvinguts a pagès', una oportunitat per redescobrir l'origen d'allò que es menja i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que arriben a taula. D'aquesta manera, van poder viure en primera persona el procés de producció dels productes que després arriben a taula, tastar-los i comprar-los en origen. El Baix Penedès s'ha volgut sumar, per segon any, a la iniciativa, amb la participació de dos productors, dos restauradors i un allotjament turístic, el celler Cal Lluïsot (Bonastre), el celler Finca Mas Perdut (Santa Oliva), el restaurant Ull de Llebre (la Bisbal del Penedès), el restaurant Vell Papiol (Calafell), i els Apartaments Costamar (Calafell platja).


Els restaurants van elaborar un menú específic amb productes elaborats a la zona. Els dies amb més afluència van ser dissabte i diumenge, superant de llarg el nombre de visites de l'any passat. Per això, des del Consell Comarcal del Baix Penedès, que ha apostat des del principi pel projecte, es fa una valoració positiva, decidits a tornar-hi a col·laborar en les pròximes edicions. El cap de setmana dedicat al 'Benvinguts a pagès' està liderat per la Fundació Alícia, la Generalitat de Catalunya, amb el suport de les diputacions territorials.




Comentaris

envia el comentari