L'escola bressol Minyons de l'Arboç fa la jornada de portes obertes

Les inscripcions són entre el 2 i el 12 de maig
El municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Escola Bressol Municipal Minyons de l'Arboç fa aquest dissabte 22 d'abril, de les 10.30 fins a les 13.00 hores, la jornada de portes obertes, per conèixer l'escola i els professionals que hi treballen, adreçada a tothom, especialment a tots els pares que tinguin fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys. A l'escola bressol, els infants tenen l'oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d'espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l'activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d'ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen el seu desenvolupament i les seves capacitats.


La llar d'infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes, infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d'implicar-s'hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l'entorn.

 

El personal educatiu de l'escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes. Els horaris són de matí o matí i tarda. S'ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d'horari, una hora al matí i una al migdia. Les preinscripcions per al curs 2017-18 seran del 2 al 12 de maig. Per a més informació o per a concertar hora cal trucar als telèfons 977671755 o 618539927.
Comentaris

envia el comentari