«Col·leccionistes de Fenosa», la nova exposició dedicada a l’artista

Es podrà visitar a partir del 18 de gener
«Col·leccionistes de Fenosa» es podrà visitar fins a finals del mes de maig | cedida

 

La Fundació Apel·les Fenosa inaugurarà la seva nova exposició: «Col·leccionistes de Fenosa», que agruparà els admiradors principals de l’artista que eren posseïdors de la seva obra. En aquest sentit és destacable Pablo Picasso, que va arribar a comprar-li més de 150 escultures. Coco Chanel, la família March, Colette, Jean Marais... així com la Generalitat de Catalunya i el govern francès són alguns dels seguidors de Fenosa. La mostra es podrà visitar del 18 de gener fins a finals del mes de maig.


«Col·leccionistes de Fenosa» aplegarà, doncs, diverses escultures que provenen de les possessions dels seus admiradors. A més, totes elles aniran acompanyades d’una imatge que mostra el lloc on estan situades. D’aquesta manera, es podran veure escenes curioses com l’estudi de Picasso de la Rue de la Boétie el 1939 amb el retrat que Fenosa va fer de Picasso i que fins ara restava inèdit.

 

Paral·lelament, la Fundació també exposa les noves obres adquirides que provenen de les donacions de diverses persones al llarg del 2016. Entre elles hi ha escultures, retrats, dibuixos i fotografies de l’artista.
Comentaris

envia el comentari