L'Enramada de l'Arboç arriba a la cinquena edició plenament consolidada

El certamen, que presenta novetats, es farà els dies 27 i 28 d'octubre
La coca enramada és un producte gastronòmic típic de l'Arboç.
La coca enramada és un producte gastronòmic típic de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L’Ajuntament de l’Arboç ha programat pels dies 27 i 28 d’octubre la celebració de la 5a Mostra Enogastronòmica de l’Enramada. La plaça de Catalunya acollirà aquest important esdeveniment enogastronòmic on hi haurà un espai on degustar i conèixer la coca enramada i tot allò que l’envolta. Forns, cellers, cooperatives, productors, pagesos i restaurants delectaran al públic amb la coca enramada com a producte acabat, o amb els seus ingredients de qualitat, tots ells produïts al Penedès. Enguany a més, l’Enramada arriba farcida de novetats que s'aniran descobrint, on destaca la música en viu. Aviat, l'organització desvelarà el nom del personatge sorpresa del món gastronòmic que acompanyarà a tots els arbocencs divendres 27 d’octubre en la inauguració de la cinquena edició de l’Enramada. Consolidar aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent al Penedès és el principal objectiu de l’Ajuntament de l’Arboç, que té en la promoció i dinamització econòmica una de les seves principals prioritats.




Comentaris

envia el comentari