El Drac de Foc El Tallot celebra el 20è aniversari amb una intensa activitat

El dia de la celebració serà el 9 de setembre
El Drac de Foc El Tallot del Vendrell. | AJHL

 

El Drac de Foc el Tallot del Vendrell celebra aquesta temporada el seu 20è aniversari, i ho fa amb una intensa activitat que va començar el passat 6 de maig amb la trobada de bèsties de foc de Castellgalí, seguit de la Fira d'Entitats del Vendrell el 10 de juny i de la seva participació en la Mostra dels grups de foc del Vendrell, el Nostrefoc, que se celebra anualment el dissabte abans de l'inici de la Festa Major del Vendrell. Durant la Festa Major del Vendrell van participar en la Cercavila de Foc, declarada recentment un dels set tresors de la ciutat, tancant les enceses de lluïment a la plaça Vella, en commemoració per la celebració de l'aniversari. Aquell mateix cap de setmana va ser convidat al primer Adifolk, una mostra de cultura popular catalana, que va tenir lloc a Perpinyà el 28 i 29 de juliol, on van representar la cultura de foc vendrellenca.


El passat cap de setmana van fer doblet. El dissabte 5 d'agost van assistir a la quarta Batalla de Foc de Ribera d'Ondara on, després de batre als quarts de final al Gafarró de Premià i a les semifinals a la Galera de Cambrils, es van veure les cares a la final amb el Drac Carranco de Cervera, en una ajustada i espectacular encesa en què el Drac de Foc el Tallot va quedar en segona posició.

 

El diumenge 6 d'agost van participar en la Cercavila de Foc del Francàs, acompanyats del bestiari de foc vendrellenc i del Drac Gall de Castellgalí. Els pròxims actes seran el Mostrafoc del Vendrell a Coma-ruga, el pròxim diumenge 13 d'agost, a partir de les 19.00 hores, i ja estan ultimant els actes de la celebració del 20è aniversari, que tindrà lloc el 9 de setembre.

 

Integrants del Drac de Foc el Tallot. | Xavier Quesada

 
Comentaris

envia el comentari