L'Arboç acull una espectacular vetllada de Muaythai

És gratuïta pels empadronats al municipi
El Poliesportiu Municipal de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

El Poliesportiu Municipal de l'Arboç acollirà el pròxim dissabte 25 de febrer una espectacular vetllada de Muaythai que serà gravada i retransmesa en diferit per la TV temàtica Fight Time Entertainment, en el marc del programa «NAK Muay 8». El Muaythai, conegut també com a boxa tailandesa, és un art marcial i esport de contacte d'origen tailandès, que es desenvolupa de peu per mitjà de cops amb tècniques combinades de cames, braços, peus, genolls i colzes. Des del passat desembre el Muaythai ha estat reconegut com a esport olímpic pel Comitè Olímpic Internacional (COI), esdevenint l'esport 37 de la família olímpica.


La vetllada s'estructurarà en dues parts ben diferenciades. En primer lloc, a les quatre de la tarda, començarà la competició amb reglament olímpic de la Federació Internacional de Muaythai Amateur IFMA (única organització reconeguda pel COI) i, a partir de les sis de la tarda, s'iniciarà el campionat professional amb interessants combats amb esportistes professionals de primera línia, amb l'actuació de fins a cinc lluitadors de la selecció espanyola de Muaythai convocats pel proper mundial de Minsk, a Bielorrússia, el pròxim més de maig.

 

Els moments àlgids de la vetllada seran, sens dubte, el torneig «Super 4 de 70 kg» entre els millors lluitadors del país, i l'actuació de la Campiona d'Europa professional i medalla de Plata al Mundial, Sarai Medina, que s'enfrontarà a la campiona nacional alemanya Nina Schumacher. Totes les persones empadronades a l'Arboç tenen l'entrada gratuïta. Només cal que s'adrecin a l'Oficina de Turisme amb el seu DNI a recollir-la. Tots els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult. El preu de l'entrada pels no empadronats serà de 15 euros, i també es podrà adquirir a l'Oficina de Turisme. Aquest és un acte organitzat per la TV Fight Time Entertainment amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i l'Associació Espanyola de Muaythai.
Comentaris

envia el comentari