La Cursa de Maig de Llorenç arriba a la setena edició

L'esdeveniment té enguany un caràcter solidari
Tot a punt per la Cursa de Maig de Llorenç. | Cursa de Maig

 

La Cumprativa de Llorenç del Penedès, amb el suport del Consell Esportiu del Baix Penedès, l'Ajuntament i Límit 360, organitzen el diumenge 7 de maig, a les 9.30 hores, la setena edició de la Cursa de Maig. Aquesta és una edició solidària i es farà una recollida de menjar i productes de necessitat bàsica per part de Càritas. Com cada any, comptarà amb una cursa de 5 km i una de 10 km sense límit d'edat, pel nucli urbà, combinant asfalt i camí, i recorrent alguns dels punts més característics de Llorenç.


Les dues curses són circulars, amb sortida i arribada a la Rambla Marinada, i es faran amb sortida conjunta. Es disposarà de llebres (40 i 45 minuts), i hi haurà categories masculina i femenina i categories per edat. Els premis són pels tres primers corredors de la general, els primers corredors de cada categoria i els primers corredors locals. Les inscripcions per participar-hi són 'online' i estan obertes fins al 23 d'abril, i del 24 al 30 d'abril amb un suplement de 2 euros, a www.cursademaig.com. Les places són limitades i s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.

 

Tot just acabar les curses de 5 i 10 km es faran dues curses infantils, a la mateixa rambla. Les inscripcions per a les curses infantils es faran el mateix dia de la cursa i seran gratuïtes, però s'anima a col·laborar amb Càritas aportant llet, oli, bolquers o productes de neteja per la llar. S'entregarà una samarreta tècnica i una bossa d'obsequis a cada corredor, i també un petit detall per als nens de les curses infantils. Hi haurà servei de dutxes, guardaroba i aparcament, avituallament líquid als 6,5 km, fruita i beguda isotònica a l'arribada, i botifarrada per als corredors (amb opcions per a vegans/vegetarians). En finalitzar la cursa hi haurà sorteig de regals amb els números de dorsal per a tots els participants.
Comentaris

envia el comentari