S'obren les inscripcions per un nou Pla d'Ocupació al Baix Penedès

Està dirigit a aturats que no cobrin cap tipus de prestació
El pla d'ocupació és per fer tasques de manteniment d'espais públics. | BP Diari

 

 

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha anunciat que aquest dilluns 20 de març s'inicia el termini d'inscripció per a un nou Pla d'Ocupació a escala comarcal, que donarà feina temporalment a persones que estan a l'atur. Fins al 24 de març es poden inscriure totes aquelles persones interessades que estiguin inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat, hagin estat aturats com a mínim sis mesos dels darrers dotze, que no percebin cap tipus d'ingrés per prestació d'atur i que no hagin participat en un pla d'ocupació de la Diputació de Tarragona durant els dos anys anteriors (2015 i 2016). També es requereix estar en possessió del nivell de català bàsic A2.


Les persones interessades hauran d'inscriure's al número d'oferta 09-2017-8156 a l'OTG del Vendrell (camí Reial, 17-19), i entregar una còpia del currículum. El Pla d'Ocupació és per a cinc persones, i està subvencionat per la Diputació i coordinat des del Consell Comarcal del Baix Penedès, gràcies, un any més, a la col·laboració entre els dos organismes públics. Amb aquestes contractacions es forma la brigada forestal, i la persona aconsegueix una experiència laboral mitjançant el desenvolupament de treballs de manteniment d'espais públics, treballs de manteniment dels edificis municipals, de jardineria dels diferents parcs dels municipis i manteniment de la via pública, així com desbrossament de camins, arrencar la vegetació herbàcia i arbustiva, neteja i manteniment de rieres i vorals naturals.

 

Per a més informació, es pot adreçar a l'Àrea d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès (ocupacio@baixpenedes.cat) o bé trucar al telèfon 977 157171. Actualment el departament d'Ocupació del Consell Comarcal té encara vigent un Pla d'Ocupació amb 28 persones treballant, que participen en un programa de treball i formació, de 6 a 12 mesos de durada.
Comentaris

envia el comentari