La Bisbal subvenciona amb 2.800 euros els nous autònoms del municipi

La partida total que s'hi destina és de 15.000 euros
La Bisbal subvenciona els autònoms de nova creació. | Cedida

 

La Bisbal del Penedès ha obert el termini, des d’aquest dimecres 19 d’abril i fins al 30 de setembre de 2017, per sol·licitar una subvenció destinada a ajudar a engegar el seu negoci a les persones que s’hagin establert com a autònomes. La partida total de què disposa l’Ajuntament per a aquesta finalitat és de 15.000 euros i la subvenció individual podrà ser de 2.800 euros per persona com a màxim.


Les persones sol·licitants hauran d’estar empadronades al municipi de la Bisbal del Penedès, haver iniciat una activitat econòmica com a autònom o haver-se incorporat a una activitat econòmica preexistent o de nova creació, com a socis d’una societat civil o mercantil que hagi requerit l’alta al règim d’autònoms. Amb aquesta convocatòria es podran subvencionar els pagaments de les quotes d’autònoms del primer any, les despeses de tributs i preus públics locals, autonòmics i estatals relacionats amb l’inici de l’activitat i el primer establiment així com els informes tècnics obligatoris per a la legalització de la nova activitat, les despeses de gestoria o assessoria per a la posada en marxa de la nova activitat i les despeses d’arrendament del primer any dels locals destinats a realitzar l’activitat.

 

Per a més informació i detalls sobre els requisits de la convocatòria es pot consultar l’anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província amb data de 18 d’abril de 2017 (número 74). També es pot adreçar a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, al carrer Major, 21, o al telèfon 977 688 438.
Comentaris

envia el comentari