El PDECat de Calafell veu «falta de transparència» amb la instal·lació de les terrasses a la sorra

L'alcalde assegura que l'empresa que farà la instal·lació compleix els requisits
El Passeig Marítim de Calafell. | PDECat Calafell

 

El PDECat de Calafell ha denunciat, en una nota enviada als mitjans, la «falta de transparència sobre l'empresa que ha d'instal·lar les terrasses» a la sorra, a més de «falta d'informació als veïns i als possibles adjudicataris». El PDECat assegura que l'única empresa que s'ha presentat per instal·lar-les «resulta que, presumptament i curiosament, és de persones molt relacionades amb el PSC i a banda, no compleix amb alguns dels requisits del plec de condicions com són els dos anys d'experiència». Per això creuen que l'adjudicació «no s'ha fet correctament». El PDECat també critica que «el govern de Calafell, que tant s'omple la boca de ser transparent i apostar per la participació ciutadana, resulta que no ha fet cap sessió informativa als veïns» i només «alguna als comerciants».


Des del PDECat Calafell creuen que «si la primera qüestió que és que hi ha una empresa que ha de fer les terrasses que no compleix el plec segons la nostra interpretació, el projecte comença en fals i, a sobre, estem ja a portes de l'estiu, indicant que es va tard, molt tard». El partit també denuncia «la manca de transparència, d'explicació i d'informació als veïns i sobretot als hostalers, que són els més interessats, possiblement, a optar a una d'aquestes terrasses».

 

L'alcalde Calafell, Ramon Ferré, ha respost que no és cert que l'empresa que s'ha presentat no compleixi el requisit quant a experiència. «L'administrador de l'empresa té experiència suficient en aquest camp i els tècnics han validat aquesta adjudicació», ha afirmat l'alcalde. Ferré espera que aquest estiu ja hi puguin haver terrasses a la sorra, tot i que el concurs per a adjudicar-les encara està obert. El batlle creu que aquest estiu n'hi podrà haver «cinc o sis». 
Comentaris

envia el comentari