El Museu Pau Casals celebra la setmana de Sant Jordi amb llibres i diverses promocions

Es presenta el llibre 'Granados, el so de la mirada', de Mònica Pagès Santacana
El Museu Pau Casals. | BP Diari

 

El Museu Pau Casals del Vendrell celebrarà la Diada de Sant Jordi amb diversos actes que tindran lloc aquesta setmana. Entre ells destaca la presentació del llibre 'Granados, el so de la mirada', de Mònica Pagès i Santacana. L'acte tindrà lloc aquest dijous dia 20 d'abril a les 18.30 hores a la Sala de la Música del Museu Pau Casals. La presentació anirà a càrrec de Núria Ballester, directora del Museu Pau Casals, Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, i Mònica Pagès, autora del llibre.


Mònica Pagès (Barcelona 1972) és periodista i s'ha especialitzat en temes culturals, especialment en l'àmbit de la música clàssica i de les arts plàstiques, col·laborant en revistes especialitzades i amb l'emissora Catalunya Música. En acabar l'acte, hi haurà una copa de cava 'Reserva de la música' per a tots els assistents, gentilesa de Jané Ventura.

 

A més de la presentació del llibre, els visitants que vulguin acostar-se al museu el cap de setmana de Sant Jordi podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de l'entrada general i un 10% de descompte en el preu de venda dels llibres i CD de la botiga. El dissabte dia 22 d'abril el museu estarà obert de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i el diumenge dia 23 ho estarà de 10.00 a 14.00 hores.
Comentaris

envia el comentari