Calafell se suma a la Diada de Sant Jordi amb diferents activitats

També hi ha el mercat d'intercanvi i la jornada Photoenfoca
Roses i llibres, per Sant Jordi. | Jordi Vilanova

 

Calafell se suma a la Diada de Sant Jordi amb diferents activitats que es duran a terme durant el cap de setmana. La primera és el divendres 21, a les 19.00 hores, al Centre Cívic Cinema Iris, amb la primera tertúlia de Sant Jordi. Consisteix en una taula rodona amb autors del territori que presentaran la seva obra i debatran sobre la situació actual del món editorial. En aquesta edició hi participaran Joan Montes, Muriel Villanueva, Xavier Sanjuan i Albert Pijuan. L'acte està organitzat pels Amics del Patrimoni de Calafell.


El dissabte 22, de 10.30 a 13.30 hores, a la Ciutadella Ibèrica hi haurà una activitat de demostració sobre fibres vegetals, el procés del lli, impulsat per Calafell Històric. Ja el diumenge 23, a les dotze del migdia i a la Confraria de Pescadors, es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Catània. A les 13.30 hores, a Calafell.tv i Calafell Ràdio, hi haurà la lectura del veredicte del concurs de cartes d’amor.

 

A més, aquest dissabte dia 22 se celebra a Calafell el 12è mercat d'intercanvi. Serà de deu del matí a vuit de la tarda al Passeig de la Unió. D’altra banda, dissabte 22 tindrà lloc la 6a Jornada Fotogràfica Photoenfoca, organitzada per l’associació Enfoca. El Centre Cívic Cinema Iris acollirà dues sessions de treball i una exposició col·lectiva.
Comentaris

envia el comentari