Un incendi calcina una moto en plena avinguda Marquès de Tamarit d'Altafulla

Els veïns van ajudar el motorista que va sortir il·lés
Tot i les flames, el conductor va sortir il·lés | Altafulla Ràdio

 

Petit ensurt el que es vivia aquest dimecres al matí en plena avinguda Marqués de Tamarit d'Altafulla. Passades les deu del matí, una moto de repartiment s'incendiava mentre circulava a l'alçada del número tres d'aquesta via. Segons 'Altafulla Ràdio', els veïns de la zona han ajudat el conductor i han intentat apagar les flames mentre no arribaven els serveis d'emergències. Finalment, tot i el succés, el conductor del ciclomotor no ha sofert cap dany.


D'altra banda, segons informa l'emissora local d'Altafulla, es registrava un altre incendi dimarts al vespre a la localitat. En aquesta ocasió, el foc afectava un contenidor del carrer Via Augusta del municipi.
Comentaris
Carlos
esto solo pasa en Altafulla! la comisaria de policia local delante, y todps los negocios cercanos teniendo que apagar el fuego y atendiendo al motorista hasta que a los 20 minutos, llegó una patrulla.. Quien viva en el pueblo y localice donde se produjo el "incendio", entendera que mas de 3 minutos ya es demasiado.. Suerte que era electrica la motocicleta y no ha llegado a mayores el susto.
0

envia el comentari