L'entrada dels Mossos a l'ajuntament de Torredembarra podria estar lligada a fets actuals

Els agents del grup anticorrupció tornaven al consistori torrenc aquest dijous al matí per requerir més documentació
Els agents visitaven el consistori per requerir més informació de part de la fiscalia. Imatge d'arxiu. | ACN

 

Com era d'esperar, una de les qüestions tractades a la part final del ple ordinari corresponent al mes de març de l'Ajuntament de Torredembarra, que se celebrava aquest dijous al vespre, va ser la tornada dels Mossos d'Esquadra al consistori torrenc el mateix matí del dijous. Com ja informava BaixGaiàDiari.cat poc després de la sortida de la policia catalana de la casa de la vila, els agents de paisà del grup tercer de l'AIC, els especialistes anticorrupció, actuaven com a policia judicial per tal de dur un requeriment de la fiscalia al consistori en què se sol·licita certa documentació per al transcurs d'alguna de les investigacions en les quals està immers el municipi. 


Tot i així, davant de les preguntes de regidors com Rosa Maria Guasch, d'Avui Democràcia, la qüestió s'ampliava. En un comunicat, el consistori torrenc comentava que el consistori torrenc «es troba immers en processos judicials derivats d’una època molta fosca», però, durant el plenari, la regidora assegurava que li havien arribat informacions de què el requeriment judicial era per fets actuals, «ho he vist en un digital i m'ho han comentat funcionaris d'aquesta casa», deia. Sobre la qüestió, l'alcalde, Eduard Rovira, comentava que no podia dir res concret i que «ningú ha dit que sigui de l'època antiga».

 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'entrada de la policia catalana al consistori podria estar relacionada amb les productivitats d'alguns funcionaris, fet que ja va anunciar BaixGaiàDiari.cat al gener, però, a més, podria estar lligada a fet lligats a l'ocupació de la via pública, a contractes majors superiors als 18.000 euros, les hores extres d'alguns funcionaris i «decisions polítiques que podrien constituir eventuals delictes de prevaricació i tràfic d’influències». Ara, segons relaten, el consistori té cinc dies per recopilar la informació requerida i presentar-la a la fiscalia.
Comentaris
Memory
Aixi podem continuar, i tornar als anys 1995-96-97-98-etc. legislatures eleccions que es guanyen per un vot, ruptures de govern extranyes. historia
13
Clarâ
Pero...¿que pasa en este pueblo?...hosti tú...uauuuu..
11
Eduard
respecte la contractació de personal, i concretament en l'últim procés de selecció d'una plaça de tècnic d'arquitectura que va guanyar una persona que ja havia estat contractada per 6 mesos, amb una puntuació a anys llum de la resta de candidats en la fase d'oposició, alguna cosa fa mala olor..... això també ho haurien d'investigar, tongooooooooo!!!!!!!!
11
torrenc
Les hores extres és per mirar-ho, alguns fan massa mentre a uns altres no se'ls hi dona res.
1
Eduard
Aixo que dius es molt greu. Si es cert ho tens que denunciar i si no , tens que anar molt en compte, deixar anar una acusació anonima d´aquest tipus es molt facil .
0
Eduard
Tens tota la raó. Del que vaig dir aquí, no hi ha res que ho provi, és la sensació que em dona veien com ha anat el procés de selecció, per tant em fotre la llengua al cul i si algú s'ha sentit ofès només em queda que demanar disculpes.
0

envia el comentari