Detenen l'indigent que viu en un local de l'avinguda del President Companys de Torredembarra

L'home generava problemes de convivència i feia mesos que les autoritats municipals treballaven en el cas

La Policia Local de Torredembarra va detenir el passat divendres un home després que fos denunciat per un altre individu al centre de la vila. El detingut, que ja ha passat a disposició judicial i ja ha estat en llibertat després de 24 hores arrestat, és l'indigent que fa mesos que viu ocupant un local de l'avinguda del President Companys de Torredembarra, segons ha informat aquest dimecres l'emissora municipal Ona La Torre. Segons la ràdio, l'home ja havia causat problemes de convivència als veïns, que havien denunciat que feia foc a l'interior del local i que l'havien vist consumint drogues a la via pública. L'Ajuntament de Torredembarra treballava en aquest cas des de feia setmanes pel que fa a les qüestions policials així com també a les d'assistència social.
Comentaris
Andreu
Clar que sí. Criminalitzem als indigents creient-nos que nosaltres estem per sobre d'aquesta gentussa. Consumir drogues a la via pública? Què feia? Fumar-se un porret? Quantes persones "normals" fumen porros, però tenen la sort de no haver-ho de fer al carrer o a una casa abandonada? Que feia foc a l'interior de l'edifici? Potser s'estava pelant de fred. I després surten quatre fotos dels refugiats i molta gent que estarà en línia amb aquesta notícia sentirà pena. Va home va.
25
No fuma porrets aquest individu precisament. Aquest paio es conflictiu I cada cop que el tanquen el deixen anar. Dubto que ningu li agradi tenir-lo sota casa seva. Espero que mai tinguem qué demanar refugi a un altre pais. Pobre gent.
2
Visca la Terra
Andreu, estas pixant fora de test.
1
Daniel
Se pincha en la calle y no para de incordiar a los abuelos pidiéndoles dinero dentro de la Caixa, un Jonki !! metetelo en tu casa Andres.
0

envia el comentari