Veïns i comerciants de Torredembarra presenten més de 50 signatures per paralitzar el 'projecte Pere Badia'

Les signatures han estat presentades a Ciutadans i Avui Democràcia
Veïns i comerciants de Torredembarra presenten més de 50 signatures per paralitzar el 'projecte Pere Badia'.   | Aleix Figueras

 

Els veïns i comerciants de la localitat de Torredembarra demanen que s'arreglin les voreres respectant l'amplada de la calçada i les zones d'aparcament, tal com existeixen fins ara. En canvi, el nou 'projecte Pere Badia' vol fer una ampliació de les voreres, deixant un carril bici per la circulació i un altre de zona d'aparcament en línia, fet que provocaria problemes de mobilitat que tindrien un efecte negatiu tant en l'economia dels comerços com que deixaria a tots els veïns sense pràcticament cap plaça d'aparcament per les obres.


Cal destacar que el regidor de Ciutadans, Javier Ramírez, explica que juntament amb Avui Democràcia han portat a terme una proposta a l'alcalde adjuntant totes les signatures dels veïns i els comerciants per donar veu a totes aquestes persones que poden patir greus pèrdues econòmiques a causa d'aquestes obres. El regidor proposa realitzar reunions o trobades entre comerciants, veïns i l'equip de govern per tal d'entendre's entre tots i explicar realment quin és el projecte que es vol realitzar.
Comentaris
Mosquit
Dos partits que sumen 4 regidors només han presentat 50 firmes? Ai mare xD
0
Johan
Jo soc veí del carrer i la remodelació que proposa l'Ajuntament em sembla bona. Actualnent hi ha massa cotxes i no es pot caminar tranquil.
2
Ciudad -anos
Ciudadanos al rescate!! que fariem si no fós per ells !!
0
Jordi
Aquest carrer hauria de ser peatonal des de fa molts anys, això sí, amb accés per a cotxes només per a veïns. Que a Torredembarra la gent s'està tornant molt sedentària, i per anar a buscar el pa mig poble agafa el cotxe. Més caminar i menys cotxe.
1
antonio
Y los profesionales que se jodan, dando vueltas para poder aparacar. Teniendo que los parkings que hay gratuitos siempre estan llenos.
11
joan
A veure si ara per 50 firmes ... Aquest carrer ja fa temps hauria d'estar limitat els aparcaments. Deixar zones carrega descarrega i enxamplar voreres. I la zona del comerços guissona fora aparcar la gent, que allo sembla la selva de gent mal aparcada sempre.
0

envia el comentari