Torredembarra posa en marxa el pla d'ocupació pel foment del civisme i la neteja viària

Fins a sis persones es podrna beneficiar del pla | Tres actuaran com a agents cívics i els altres tres duran a terme tasques de neteja

 

Torredembarra ja ha posat en marxa aquest dilluns el pla d'ocupació que donarà feina a sis persones durant sis mesos. Durant aquest temps, en què es desenvoluparà el projecte per l’embelliment i millora dels espais públics del municipi, tres de les persones actuaran com a agents cívics, realitzant campanyes informatives diverses, i les altres tres duran a terme tasques de neteja i manteniment, com la neteja de taques que ja s'ha iniciat aquest mateix matí. De fet, tot plegat, gràcies a una subvenció concedida de 68.026,40 euros del SOC i el fons europeu, que pretèn fomentar la contractació de persones de més de 45 anys que no gaudeixen de cap tipus de prestació.


Des del consistori, el regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, explicava que es tractava d'una necessitat que des del consistori es veia que calia tirar-la endavant quant abans millor per la gran quantitat d'actes incivics i per l'estat de carrers. Per la seva banda, el regidor de Sostenibilitat, Josep Maria Guasch, relatava que les agents cíviques, a més de les campanyes sobre civisme, informaran els comerços de les noves taxes d'escombraries i les bonificacions de les que disposen.

 

Un pla d'ocupació que també ha servit per oferir formació a aquests nous treballadors sobre atenció al públic i gestió de queixes, mitjançant els cursos formatius del SOC.

 

Els agents cívics duran a terme diverses campanyes informatives | Anna F. - Ajuntament de TorredembarraComentaris

envia el comentari