Torredembarra anul·la la darrera modificació dels preus de l’aigua

La gestió del servei seguirà en mans de Sorea, però el darrer acord de condicions ha quedat sense validesa i caldrà renegociar-lo
Sorea és i seguirà sent l'empresa responsable de la gestió de l'aigua a Torredembarra | Cedida

 

El ple ordinari d’aquest dijous a Torredembarra comportarà canvis envers el servei d’aigües. L’equip de govern ha dut a la sessió la proposta de declarar nul l’efecte del carrer acord sobre els preus de l’aigua, i la moció ha sortit endavant sense dificultats. La gestió del servei seguirà en mans de Sorea, però caldrà revisar i renegociar les condicions.


Fonts del consistori han assegurat que l’anterior equip de govern va signar el contracte l’any 2011, i les condicions legals estableixen que aquest conveni no es pot revisar abans d’un termini de dos anys. No obstant, Sorea va demanar-ho abans d’aquest període legal, i les condicions i preus es van modificar abans que es complís aquest temps, de manera que es va revisar en unes condicions il·legals.

 

La decisió presa a la sessió plenària implica l’anul·lació d’aquesta modificació, no del contracte. «No comporta cap canvi a la gestió ni passarà a les mans de cap altra empresa, cal tornar a definir unes condicions noves», han confirmat des de l’Ajuntament torrenc. La comissió jurídica assessora va comunicar la nul·litat el passat mes de maig, i el ple havia d’oficialitzar la situació. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, encapçalarà les negociacions que definiran les noves condicions, l’impacte per als usuaris i els canvis que es produeixin. BaixGaiàDiari.cat ha intentat, sense èxit, contactar amb Rovira, i en els propers dies s’establirà el calendari de negociacions entre el consistori i Sorea.
Comentaris
torrenc
total. que qui en sortirà perjudicat serà l'usuari, com sempre. a pagar i callar?.
1
sara
Desprivatización JA!!! ESTO TENDRIA QUE SER PUBLICO , QUE HACEMOS ENRIQUECIENDO A EMPRESAS PRIVADAS CON DINERO PUBLICO , ESTA DEMOSTRADO QUE ASI ES MAS CARO .
1

envia el comentari