Les propostes esportives inauguren la Festa Major de Baix a Mar

Els primers actes de Sant Joan arriben aquest cap de setmana, i el plat fort serà la vinent
Una competició de tennis platja inaugurarà la festivitat aquest diumenge | Cedida

 

 

Aquest cap de setmana arriba la prèvia de la Festa Major de Baix a Mar, que arribarà al seu punt més fort per Sant Joan. Les propostes esportives destaquen als actes inaugurals a Torredembarra, i la principal novetat passa pel nombre de dies de festivitat: enguany s’amplien les jornades tradicionals i s’han programat actes per aquest diumenge i el proper dilluns, els dies 23, 24 i 25 de juny i uns actes de cloenda previstos per una setmana després, el divendres 30.


Els actes inaugurals tindran lloc a la platja de Baix a Mar. Des de les nou del matí d’aquest diumenge 18 de juny tindrà lloc un torneig de Tennis Platja, a càrrec del Club Tennis Torredembarra, que s’allargarà durant tota la jornada. A més, i com a activitats simultànies, el Club d’Escacs del municipi organitza una partida simultània a la Biblioplatja a partir de les 11, i, a la mateixa hora, l’Associació de Rem i Vogadors de Baix a Mar duran a terme a la platja una segata de Llagut Català, una modalitat d’aquest esport.

 

A la tarda de diumenge, tindrà lloc —també a la Biblioplatja— un col·loqui a càrrec de Gabriel Comes Nolla sota el títol ‘Tarda de Nostàlgia’. La proposta per dilluns 19 torna al vessant esportiu, ja que, a l’envelat de Cal Bofill, tindrà lloc una exhibició de Taekwondo que organitza el gimnàs Am-Do. Ja es pot consultar el programa d’actes sencer, a càrrec de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra i l’Associació de Veïns Sant Joan de Baix a Mar, que frega la trentena d’actes programats, de temàtiques i públics ben diversos.

 
Comentaris

envia el comentari