L'Ajuntament de Roda de Berà torna a la cita solidària de la Desert Trophy

El consistori dóna els vint quilos de material escolar que l'equip ha de donar als Marroc
L'equip Rocamora i l'Ajuntament rodenc col·laboren any rere any | BaixGaiàDiari.cat

 

El port de Motril serà el punt de partida, un any més, de la Desert Trophy Panda. Una aventura en què, per quart any consecutiu, hi pren part l'equip dels germans Rocamora i que els durà a recórrer el Marroc en set etapes diferents. A més, un any més, un dels patrocinadors de l'equip és l'Ajuntament de Roda de Berà que es fa càrrec d'una part dels vint quilos de material escolar que han de donar els participants durant la prova.


I és que, la Desert Trophy Panda és una travessia amb un vessant solidària molt important pel fet que tots els participants han de col·laborar de forma activa amb el desenvolupament escolar del sud del Marroc portant material escolar. Així, cada equip ha d’aconseguir prop de vint quilos de material escolar, transportar-lo dins el seu vehicle Panda i fer la donació ells mateixos, sense intermediaris. D'aquesta manera, aquest dijous al matí l’alcalde, Pere Virgili, i els membres de l’equip de Govern han efectuat la donació del material a Josep Maria Rocamora.

 

El pilot de l’equip, tàndem format pels dos germans Josep Maria i Lola Rocamora, ha explicat totes les millores que enguany ha realitzat al vehicle, per tal d’evitar els problemes mecànics que el Panda va patir durant la passada edició. A banda del canvi de color, del vermell al negre, s’han elevat els amortidors, per salvar més obstacles, s’han instal·lat una il·luminació de led, que produeix més llum i un consum més baix, pensant en l’etapa nocturna a la qual hauran d’enfrontar-s’hi, i s’ha millorat el motor, que correspon a un Fiat Punto. 


Segons els organitzadors, el ral·li, que aplegarà la participació de 58 equips,  «està destinat a totes aquelles persones que tinguin ganes d’escapar de la rutina diària i deixar el bullici de la civilització vivint una experiència única».Comentaris

envia el comentari