La URV reconeix l’altafullenc José Antonio Altemir com a Professor Associat Distingit

Ha estat vinculat a la universitat entre el 1992 i el 2014, i la distinció s’emmarca en els actes del 25è aniversari del centre
El professor Jaume Gramona va fer de portaveu dels docents associats a l'acte de la universitat | URV

 

La URV fa 25 anys, i són diversos els actes de celebració que la universitat ha previst per commemorar l’efemèride. Entre ells destaca la Nit de la URV, un acte que va tenir lloc el passat 8 de juny i on el plat fort va ser el reconeixement de la tasca dels professors associats. En aquest àmbit en destaca un nom d’Altafulla entre els reconeguts com a Professor Associat Distingit: el veí Juan Antonio Altemir, del departament de Química, Física i Inorgànica.


«Un professor associat és un pont entre les aules i el món laboral», ha explicat Altemir als micròfons d’Altafulla Ràdio. S’ha mostrat satisfet amb la distinció, i el seu vincle amb la universitat es pot dividir en dues etapes. La primera, del 1992 al 2008, és quan donava classe de Ciències Experimentals a la Facultat de Química. La segona, del 2009 al 2014, quan va aportar els seus coneixements al Màster de Formació de Professorat de Secundària. La vida professional de l’altafullenc sempre ha estat molt lligada al món docent, i és que, a més de col·laborar amb la URV, ha estat durant molts anys director de l’Institut de Torredembarra.
Comentaris
Jordi
Yo lo tuve de profesor el primer año de FP en la rama de electricidad en el IES Torredembarra. Exactamente el curso lectivo 1992-1993. Fue un gran profesor, con su forma de explicar la fisica, se entendia a la primera todo el temario que explicaba a la primera. Se lo merece el premio. Y que siga asi como profesor que fue mio.
0
El millor mestre que he tingut!!!!!
0
Alba
Un gran company a l'institut.
0

envia el comentari