La torrenca Emma Fornés rep una de les beques de la Fundació Amancio Ortega

Fornés ha estat una de les mereixedores, entre els més de 9.000 sol·licitants
L'alumna de l'Institut Torredembarra gaudirà d'aquesta experiència | Institut Torredembarra

 

Apassionant aventura la que podrà viure la veïna de Torredembarra, Emma Fornés. La torrenca, que està acabant els seus estudis d'ESO a l'Institut Torredembarra del municipi, ha rebut una de les beques de la Fundació Amancio Ortega, que li permetrà poder cursar el primer curs de Batxillerat al Canadà. Una notícia que des del centre educatiu torrenc han rebut amb molta alegria pel fet que, fins a 9.300 candidats van sol·licitar aquests ajuts. Posteriorment, se'n van seleccionar 1.500 en una prova escrita, i finalment s'han atorgat les 500 ajudes per als estudis a l'estranger. Una d'elles per a Emma Fornés.


De fet, no és la primera alumna de l'Institut Torredembarra que ho aconsegueix. Ara fa un any, la torrenca Ànnia Alventosa també rebia la bona notícia de què rebria la beca, en el seu cas, per cursar el primer de Batxillerat a Minnesota, als Estats Units. Una experiència que Alventosa està vivint actualment, i que va relatant en un bloc que va titular 'My American Dream'.

 

Beques de la Fundació Amancio Ortega

El programa d'ajuts de la Fundació Amancio Ortega, president i fundador del grup Inditex, vol facilitar l'aprenentatge en anglès i la immersió a la cultura estranger a joves espanyols durant un any. Així, la beca es fa càrrec del viatge, l'escolarització, la convalidació dels estudis, l'allotjament i manutenció en una família d'acollida, l'assegurança i el suport a l'alumne durant la seva estada.
Comentaris
Joan
Felicitats!
0

envia el comentari