La Policia de Torredembarra reclama un parc d'educació viària a la localitat

El cos policial creu que cal lluitar per aquest equipament per millorar la tasca d'educació viària als centres
Els escolars podrien millorar el seu aprenentatge en l'àmbit de l'educació viària. Imatge d'arxiu. | Cedida

 

Un parc d'educació viària. Això és el que reclama la Policia Local de Torredembarra per tal de continuar millorant la seva tasca d'ensenyar als torrencs més petits com moure's de forma correcta i segura per la via pública. De fet, el cos policial torrenc fa 25 anys que imparteix aquest tipus de formació als centres del municipi, quan va ser impulsat pels agents Jesús Molné, Josep Maria Cunillera i Maite Tovar.


Segons ha explicat el sotsinspector cap de la Policia torrenca, Miquel Àngel Marchal, a BaixGaiàDiari.cat, estem lluitant perquè els nens de la Torre tinguin aquest parc d'educació viària. Un equipament que, en paraules de Marchal a Ona la Torre, fa 20 anys que està dissenyat el projecte, en què es pretén instal·lar els elements necessaris per impartir activitats sobre circulació, tant com a vianant com a l'hora de portar una bicicleta.

Diversos municipis de la demarcació ja disposen d'aquests tipus de parcs, que a Torredembarra rep el suport de les diferents escoles.
Comentaris
joan
Me parece muy bien. Ya que a mi en el cruce de semaforos entre las calles avda catalunya y 11 de setembre, ya que tenia el semaforo en verde en la aveniada de catalunya (el que esta al lado de donde habia una tienda de electrodomesticos, solo avanzo 15 metros llegado donde esta la sede de convergencia se me cruzó un crio de 4 o 5 años el caul tenia el semaforo en rojo, suerte que iba lento y frene rapidamento, sino me lo llevo por medio. Esto fue cosa de hace 2 años casi.
0
Cabreado
Lo que ganan ellos en un rato es mi sueldo de un año, y yo trabajo, no como ellos. Pero para esto sí hay dinero
0

envia el comentari