La piscina municipal de la Torre ja torna a estar operativa

L'equipament municipal ha estat uns dies fora de servei per una avaria
La piscina ja torna a funcionar plenament | Cedida

 

Després de gairebé una setmana avariada, la piscina municipal de Torredembarra ha recuperat la seva normalitat. Així, com ja informava el passat dissabte l'Ajuntament torrenc a través del seu perfil oficial de Twitter, l'equipament s'ha posat en funcionament altre cop aquest dilluns després d'una avaria en una de les canonades de climatització de la piscina, on s'havien detectat diverses fuites. De fet, segons van explicar des de la Regidoria d'Esport a BaixGaiàDiari.cat, semblava que, durant la mateixa setmana de l'avaria es podria reobrir la piscina però, l'avaria va complicar-se i, en haver-hi festius entremig, es va preferir retardar l'obertura fins a aquesta setmana.

  

  

Cal recordar que es tracta d'un equipament antic, que ha hagut de ser reparat en diverses ocasions a causa del temps i del seu ús i que, el passat estiu, va rebre una rentada de cara important aprofitant l'obertura de la nova piscina municipal. Ara doncs, ja torna a estar al cent per cent.
Comentaris
enrique
Valla chollo que tiene el German con la piscina . Si nos enseñasen las facturas de las reparaciones en los últimos 10 años creo que es como un chiste malo el mantener esta mierda de piscina además de que no hay piscina pequeña para niños , lamentable .Lo alucinante de todo es que la nueva piscina descubierta es una mierda igual que la vieja . En que pueblo no tienen piscina pequeña para niños (mas caliente que la grande), y cubierta en condiciones no con un plástico (llámadlo carpa si quereis)
1

envia el comentari