La família de l'home desaparegut a la Pobla denuncia la situació que estan vivint

En un comunicat apunten a la manca de recursos en serveis socials i a situacions viscudes pel desaparegut com a desencadenant de la desaparició
Encara no s'ha trobat cap pista d'on pot ser l'home de 54 anys | BaixGaiàDiari.cat

 

Gairebé dos mesos han passat des que desaparegués el veí de la Pobla de Montornès, Ramón García. Era el 24 de desembre l'últim cop que se'l va veure pel municipi. A partir d'aleshores, no se n'ha trobat cap pista que pugui indicar on pot ser l'home de 54 anys i discapacitat intel·lectual que, durant diversos dies va ser buscat pels equips d'emergències i per grups de veïns i amics de la família que es van unir a les tasques de recerca que, de moment, no han donat els seus fruits. I és que, la família continua, per la seva banda, la recerca del desaparegut.


Ara, quan falten menys de deu dies perquè faci dos mesos de la desaparició del poblenc, la família ha volgut emetre un comunicat amb la intenció de denunciar, el que anomenen, situació de desempara en què es troben la mare del desaparegut, una dona gran de 77 anys i que pateix alzheimer, i el seu fill Ramón. Així, en el comunicat al qual ha tingut accés BaixGaiàDiari.cat, expliquen que després de set anys de lluita demanant una atenció adequada, «les retallades pressupostàries en serveis socials ens han dut a aquesta situació».

De la mateixa manera, en l'escrit, la família de García denuncia que l'home hauria rebut burles, a més de maltractaments físics, per part de diverses persones en repetides ocasions, fins que la família va decidir interposar una denúncia per la qual es va arribar a judici el passat mes de gener. Així, apunten que, entre la manca d'atenció i la situació que vivia l'home, han estat les causes de la desaparició.


En un altre sentit, el comunicat conclou amb un missatge obert en què la família es pregunta, «no sabem si per falta de recursos o no, o per no ser una família coneguda, creiem que el cas del Ramon no s'està tractant amb la prioritat que exigeix un cas de desaparició d'una persona en aquestes circumstàncies».Comentaris
mr
Fastigosos i asquerosos la gent que es burla de persones així, malauradament sempre n´hi hagut . així reventin.
0

envia el comentari