La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra entrarà en funcionament a finals de 2018

La caserna podria acollir entre 60 i 80 agents
El conseller Jané, en una imatge d'arxiu. | ACN

 

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra entrarà en funcionament a finals de l'any 2018. Així ho ha explicat el conseller d'Interior, Jordi Jané, en la visita realitzada el passat cap de setmana a la vila, segons ha explicat el regidor de Governació de la localitat, José García, a l'emissora municipal, Ona la Torre. Segons aquesta informació, el pla amb què treballa la conselleria passa per començar a redactar enguany el projecte de la caserna, tal com està previst al pressupost de la Generalitat.


Seguint el calendari, les obres haurien de començar el segon trimestre de 2018, i la comissaria s'hauria d'estrenar a finals de l'any que ve. El cost total de l'obra està pressupostat en 4,5 milions d'euros i es calcula que podria acollir entre 60 i 80 agents del cos policial català. Està previst que la comissaria s'instal·li a la vora de l'N-340, a prop del terme municipal de Creixell.
Comentaris
Paqi
Mejor una ampliacion del CAP !!!! ya tenemos bastande policia.
2
xose
Tenemos un CAP privatizado con médicos que les pagan una miseria (peruanos etc...) y con un servicio que dista mucho de ser el adecuado para las necesidades de torredembarra, por no hablar de las diferencias de que te toque en urgencias un medico sudamericano de uno nacional .(no hay color en la diferencia de formación)
1

envia el comentari