Els tiquets d’autobús per a la manifestació de l’11 de setembre des de Torredembarra, a la venda

L’ANC s’encarrega de reservar els autocars, i el preu de cada bitllet és de 10 euros
La manifestació de la Diada 2016 va omplir de nou els carrers de Barcelona | Jordi Borràs

 

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja escalfa motors per al proper 11 de setembre, on la Diada Nacional tornarà a ser l’escenari d’una multitudinària manifestació en favor del dret a decidir dels catalans. Aquesta intensitat ja es respira des del Baix Gaià, i la territorial de l’Assemblea a Torredembarra ja ha posat a la venda els tiquets d’autobús per assistir a la jornada reivindicativa a la ciutat comtal. El nombre final de vehicles reservats dependrà de la demanda, i el preu de cada bitllet és de 10 euros, que inclou els trajectes d’anada i tornada.


Sota el lema ‘Referèndum és democràcia’ i la nomenclatura d’ ‘Autocars del Sí’, s’han establert un total de cinc punts de venda de tiquets al municipi torrenc: la Cotilleria Ciuró (al carrer d’Antoni Roig, 10), l’estanc número 2 (a l’Avinguda Catalunya, 2), el bar l’Atzur (al carrer Ample, 12), el bar Els 4 Panxos (al carrer d’Antoni Roig, 45) i la botiga Tot Pedal (carrer de Pérez Galdós, 2). Els tiquets ja es poden adquirir, i és previsible que la manifestació d’enguany centri el seu missatge en la defensa del referèndum d’autodeterminació que la Generalitat va convocar per al proper 1 d’octubre.

 

 

A més, s’han fixat dos punts de sortida dels autocars per la Diada: un serà a un quart de dues de la tarda davant la Perruqueria Pili, a Baix a Mar, i l’altre serà quinze minuts després —a dos quarts de dues— a l’aparcament de Mañé i Flaquer. A més dels tiquets per al desplaçament, l’ANC també estimula el Baix Gaià amb la venda de les anomenades ‘Samarretes del Sí’, de color verd festuc i representatives de la Diada 2017. Es poden comprar a les territorials d’Altafulla, Salomó, Torredembarra i Creixell per un preu de vuit euros les infantils i quinze les d’adults.
Comentaris

envia el comentari