Els Premis de Comunicació 2017 reten homenatge a Montserrat Gassull

Un guardó amb el nom de l’exregidora de Torredembarra reconeixerà a partir d’aquesta edició la transparència i la valentia periodística
Montserrat Gassull, en un acte el maig de 2015 | BaixGaiaDiari.cat

 

La gala dels Premis de Comunicació Tarragona 2017 retran homenatge a l’exregidora de Torredembarra Montserrat Gassull. Els guardons, que organitza el diari digital ‘La República Checa’,  reconeixen els professionals del periodisme més destacats de la zona, i enguany afegeixen un premi amb el nom de Gassull, que va morir fa uns mesos, per valorar la transparència i valentia. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores d’aquest divendres al nou teatre del Serrallo, i estarà presidida pel Conseller d’Interior, Jordi Jané.


El primer guanyador d’aquest premi és Roger Segura, periodista de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) A Tarragona. El recordatori a la torrenca no serà l’única novetat dels guardons d’aquesta edició, que també afegeixen la categoria de ‘Presentador de Televisió’. En aquest cas, recau en Dani Sainz, del Canal Terres de l’Ebre. La gala està molt marcada pel caràcter solidari, i és que es recolliran diners per a l’Associació ASTAFANIAS, un col·lectiu que atén a persones amb discapacitats psíquiques. L’any anterior, aquesta iniciativa va anar destinada a l’Associació La Muntanyeta.

 

Ja es coneix la llista de tots els guanyadors dels Premis de Comunicació Tarragona 2017. A més de Segura i Sainz a les noves categories, la torrenca Laura Casas s’endú el de ‘Premsa Radiofònica. El presentador del Telenotícies del cap de setmana a TV3, Ramon Pellicer, rebrà el ‘Premi Nacional’, Elies Pujol el reconeixement a la ‘Trajectòria Professional’, Raül Cosano en ‘Periodisme Ciutadà’, Francesc Joan en ‘Premsa Esportiva’, el portal web Aguaita.cat en categoria ‘Periodisme Digital’, el també diari digital 3d8 en ‘Premsa Local’, el periodista Rafa Marrasé, per la iniciativa ‘Porta Enrere’, s’endú el guardó de ‘Periodisme d’Investigació’, i ‘Millor Fotografia’ recaurà a les mans de Marc Lladó. La cita posa en valor els professionals del territori, i la d’enguany és la cinquena edició.

 
Comentaris
Torrenc
Bien por la República Checa por un muy merecido reconocimiento a la Concejal más valiente que a conocido y conocerá Torredembarra
0

envia el comentari