El restaurant Disfrutar d'Oriol Castro, entre els millors del món

El restaurant de Barcelona ha estat situat al lloc número 55 de la llista de la prestigiosa revista 'Restaurant'
D'esquerra a dreta, els xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, en una imatge d'arxiu al restaurant Disfrutar de Barcelona. | ACN.

 

El restaurant Disfrutar, comandat per Oriol Castro, amb forts vincles amb Torredembarra, Eduard Xatruxh i Mateu Casañas, ha entrat aquest 2017 de cop al número 55 del rànquing de la revista 'Restaurant'. Es tracta de la nova millor entrada, a més de la primera de les onze d'enguany, en aquesta prestigiosa llista, que inclou els millors restaurants de 24 països, dels quals predominen els Estats Units amb nou, Espanya i França en tenen quatre cadascun i l’Àsia està representada per nou restaurants de cinc països.


L'entrada en el rànquing es donava a conèixer aquesta setmana, quan la revista anunciava els establiments que ocupen les posicions de la 51 a la 100, amb 11 restaurants nous. El primer lloc de la llista del 51 al 100 l’ocupa el restaurant Mikla, de la ciutat turca d’Istanbul. El següent és el Nihonryori RyuGin, de Tòquio, al Japó. Burnt Ends, de Singapur, és el 53 i Lyle’s, de Londres, ocupa el lloc 54, just abans del Disfrutar barceloní. Al lloc 62 apareix el Quique Dacosta, de Dénia, al País Valencià i el Martín Berasategui, el local que porta el nom del prestigiós cuiner basc, ocupa el lloc número 77.

 

A més d'aquesta poderosa entrada, el restaurant de Barcelona és el guanyador del Premi Miele al Restaurant amb més Potencial del 2017.
Comentaris

envia el comentari