El prior del Monestir de Montserrat presentarà l'opuscle dels Armats de la Torre

L'acte se celebrarà el divendres 7 d'abril al pati del Castell
El prior ha acceptat la invitació dels Armats de Torredembarra | Cedida

 

La presentació de l'Opuscle de la Setmana Santa de Torredembarra per part de la Confraria de la Creu Armats del municipi, és un dels actes que dóna el tret de sortida a la Setmana Santa torrenca. De fet, any rere any, l'entitat tria de forma acurada la persona convidada per a l'ocasió i que s'encarrega de presentar el llibre que recull imatges, escrits i tot el contingut que la Confraria genera any rere any. Així, aquest 2017, la persona escollida ha estat el pare prior del Monestir de Montserrat, Ignasi Fossas i Colet, que agafa el testimoni a la presentadora de l'Opuscle del 2016, Núria Vallmitjana i Soler.


Quant a la tria, la Confraria torrenca busca que el presentador o presentadora tingui algun vincle especial amb la Setmana Santa torrenca o amb els Armats en particular. En aquesta ocasió, la tria s'ha dut a terme després que els Armats torrencs visitessin Montserrat ara fa un any i que el prior els rebés. En aquell moment, Fossas va expressar que la posada en escena li havia agradat molt i que estava content d'haver-ne pogut gaudir. Així, posteriorment, la Junta de l'entitat va decidir que podria ser la persona que posés veu a la presentació de l'Opuscle.

 

Fossas és llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona i va exercir de metge fins que el 1986 va ingressar al Monestir de Montserrat. Des de llavors, ha estat portaveu del Monestir i ha encapçalat altres càrrecs d'importància.
Comentaris

envia el comentari