El parc infantil de la plaça Mossèn Boronat de Torredembarra tindrà un tendal per fer ombra

A més, una campanya sobre gots reutilitzables ha arribat aquesta setmana a les escoles del municipi
El parc tindrà un espai d'ombra per suportar la calor aquest estiu | Cedida

 

L’àrea de jocs infantils de la plaça Mossèn Joaquim Boronat de Torredembarra es prepara per les altes temperatures de l’estiu. L’actuació ja està en marxa, i consisteix a instal·lar els fonaments per al suport d’un tendal que faci ombra. La zona de parc infantil de la plaça ja roman tancada per aquest motiu, i ho farà fins aquest divendres, 23 de juny.


A més, una altra iniciativa adreçada als més petits ha passat pels cinc centres educatius de Torredembarra aquesta setmana. En aquest cas, es tracta d’una proposta de sensibilització i conscienciació sobre la necessitat de cuidar el Medi Ambient. Ecologistes en acció i La Sínia han repartit prop de 3.000 gots reutilitzables entre els més petits, i han impartit una sessió sobre la necessitat d’aplicat les ‘3R’ de la sostenibilitat: reduir, reciclar i reutilitzar. És una iniciativa que forma part del Pla Local de Prevenció d ela regidoria de Sostenibilitat del consistori torrenc.
Comentaris
sara
menos mal :( , pero desde marzo que no se puede estar en ese parque,algo permamente seria interesante , arboles por ejemplo
0
Anonim
Si i tambe podrieu possaralguna cosa al altre banda del pont perque molts nens van cap alli i volen saltar i algun dia pasara algu greu!i netejar el terra del parc....!xfin feu algu boo!i posar coses per nens de 8 mesus a 3 anys.es penos que es tingui que anar a un altre poble al parc.
0

envia el comentari