El cartell de la Fira d'Artesans d'Altafulla es triarà a través d'un concurs

El guanyador rebrà un premi de 200 euros
Imatge de la Fira d'Artesant d'Altafulla. | Laia Solanellas

 

La Fira d'Artesans d'Altafulla del proper mes d'agost ja estan en marxa. L'esdeveniment, que se celebrarà entre el 17 i el 20 d'agost, celebrarà aquest 2017 la seva vintena edició i l'organització, el Col·lectiu d'Artesans altafullenc, ha volgut posar en marxa un concurs per decidir quin serà el cartell promocional. De fet, el guanyador, que serà triat pel col·lectiu i un membre d'Altafulla Ràdio, rebrà un premi de 200 euros per la seva obra.


Per tal de poder participar del concurs, cal tenir, com a mínim, 18 anys i crear una obra original i inèdita. Quant a la temàtica, és totalment lliure i l'únic que cal que hi figuri és la inscripció ‘XX Fira d’Artesans d’Altafulla, 17, 18, 19 i 20 d’agost de 2017’. D'altra banda, els treballs no poden anar signats, de manera que s’han d’identificar amb un títol, que és el que servirà de referència en el procés de votacions. De fet, l’autor haurà d’emplenar una butlleta d’inscripció en el moment de l’entrega, que haurà d’adjuntar en un sobre tancat.

 

Pel que fa a la presentació de les obres, caldrà que es presentin en suport digital d’alta qualitat, i han d’estar realitzades de tal manera que puguin ser reproduïdes a quatre tintes, mitjançant el sistema de quadricromia —no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents—. Les persones interessades a participar-hi tenen temps per fer-ho fins al 31 de març i caldrà que entreguin els treballs a la Gelateria La Perla d’Altafulla, en horari de 9.00 a 21.00 hores. Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic, o a través del perfil de Facebook de l'organització.


La selecció de paradistes per a la vintena edició

L'organització fa mesos que treballa en la selecció de paradistes, en la coordinació de les ubicacions, i en la definició dels espectacles que s’oferiran en aquesta vintena edició de la mostra. Diego Spano, coordinador de l'esdeveniment, ha assegurat que, tot i no voler «llençar la casa per la finestra perquè no hem d’oblidar que es tracta d’una fira d’artesans per a artesans», sí que ha avançat que aquesta nova edició presentarà «novetats, però sobretot molts secrets».Comentaris
Carme Estremera Sales
Quin tamany a de tenir el cartell? Es pot fer la inscripció i l'envio de la proposta via mail ?
0

envia el comentari