Comença la temporada de bany a les platges de Torredembarra amb els màxims segells de qualitat

Les banderes amb els distintius de qualitat s'han hissat per inaugurar la temporada de platja
Les banderes blaves s'han hissat aquest dilluns. | BaixGaiàDiari.cat

 

L'Ajuntament de Torredembarra ha presentat la temporada de bany de les platges, al mateix temps que s'han hissat les banderes que en certifiquen la qualitat ambiental. Aquest any, les platges de la localitat presentaran quatre distintius de banderes diferents de qualitat: la bandera blava, Ecoplaya, ISO 14001 i EMAS. Durant l'acte de presentació de la temporada de platges que s'ha fet, l'alcalde i responsable de l'àrea de Sostenibilitat, Eduard Rovira, ha ressaltat que «l'obtenció, un any més, de les banderes, demostra que s'està fent una gestió acurada de les platges per mantenir la seva qualitat». Pel que fa als serveis que s'hi ofereixen, ha comentat que s'optimitzaran els recursos en funció del moment de la temporada en què es trobin: baixa, mitjana o alta.


La temporada baixa, que està fixada del 3 al 23 de juny i del 12 al 30 de setembre, tindrà quatre responsables de salvament i socorrisme repartides entre les platges de la Paella i del Barri Marítim de 10.30 hores a 19.00 hores. La temporada mitjana, que serà del 24 de juny al 14 de juliol i del 28 d'agost a l'11 de setembre, comptarà amb onze membres de personal de salvament i socorrisme repartits entre les platges de la Paella, del Barri Marítim i dels Muntanyans entre les 10.30 hores i les 19.00 hores.

 

Pel que fa a la temporada alta, que anirà del 15 de juliol al 27 d'agost, hi haurà disset membres de personal de salvament i socorrisme repartits entre les platges de la Paella, del Barri Marítim, dels Muntanyans i del Canyadell en el mateix horari. Durant tota la temporada hi haurà cadires, torres de vigilància i caseta de salvament. 
Comentaris

envia el comentari